2017-10-22 222 浏览
想食担担面好耐,今日行过见过有担担面之余仲有饺子,就走左入去食。睇menu都已经流哂口水,样样都想食。鸡丝拌粉皮真系不得了,个麻酱又浓又香,好耐冇食过咁好食嘅麻酱,粉皮又够爽,绝配。朋友叫京式炸酱拌面,份量好足,带有甜味,加埋青瓜够爽,口感丰富,朋友大赞。醉鸡有埋碗仔载骨够贴心,鸡件都嫩同入味,我唔食到好咸就觉得略为咸左啲。不得了嘅担担面,完全冇谂过咁大碗,个汤微辣带有花生酱味,面条烟韧挂汤,对口味!饺子双拼(芹菜猪肉、肉三鲜)配犇汤,个汤同台湾牛肉面个汤好似,饮落好重肉嘅鲜甜,浓得黎一啲都唔油,好舒服!饺子size啱啱好,皮够烟韧,馅料新鲜,味道都好平衡,肉三鲜比较好食,因为味道好鲜,虾同猪肉夹起黎相得益彰!
睇menu都已经流哂口水,样样都想食。