2024-10-23
本身前一个星期约左朋友去食呢间天妇罗,点知突然间病左😔在好好番之后都好快约倒时间去食呢间期待左好耐既天丼,食完简直完左我食天妇罗既欲望😂.👁🗨伊势海老天丼(7.5/10)💲198.➰一离就比呢个伊势海老天丼吸引左,因为佢个卖相好吸睛,有成个澳洲龙虾系上面🤭仲见倒厨师成只龙虾拎出离整,感觉好新鲜😂实质龙虾肉就吾系太多,不过就胜在高质爽口弹牙,有鲜味😬除左龙虾🦞仲有基本既茄子,莲藕,冬菇,南瓜,秋葵同埋流心蛋👍🏻茄子同南瓜一向做天妇罗都系好出色吾洗讲,流心蛋就做得够哂嫩身,流心度岩岩好.👁🗨海鲜天丼(7.5/10)💲148.➰同样有基本既冬菇,茄子,莲藕同埋流心蛋,吾同就系在于佢啲海鲜🤠种类都几多,有海虎虾,带子,穴子,沙锥鱼同埋松叶蟹钳😜值得推荐既就系海虎虾,沙锥鱼,带子同埋松叶蟹钳😂即系基本上成碗都推介😂沙锥鱼好少系出面餐厅食倒佢既天妇罗,比较长身,有鱼味,松叶蟹钳真系啖啖肉,有蟹既鲜味😋海虎虾就弹牙够大只,带子嫩身,整体佢啲天妇罗都炸得岩岩好,粉浆吾会太厚,食落都比较干身吾油腻😇佢既热汤荞麦面质素面有番喧上下,有带点烟韧有麦味🤓定食既关系仲有啲前菜渍物同面豉汤,真系够哂饱.🔛 整
👁🗨伊势海老天丼(7.5/10)💲198
👁🗨海鲜天丼(7.5/10)💲148
🔛 整体评分(7.5/10)