2023-11-23
呢间餐厅行既系日式居酒屋装修,设计几有风格,好似真系去佐日本食野咁。我地食既系套餐,有十四品菜式,前菜先食博多明太子沙律🥗沙律菜好新鲜,配埋切开咗一粒粒嘅明太子,再加埋啲沙律酱,好咸香,又清新,食完好开胃!然后食到既海胆三文鱼子配时令生蚝🦪都好出色,新鲜生蚝即开,上面再放埋海胆同埋三文鱼子,软绵嘅口感,生蚝够晒肥美鲜甜,全部都系新鲜嘅食材!熟食方面够晒难忘既有香煎澳洲龙虾尾🦞龙虾尾嘅肉好大嚿,好Juicy,啖啖肉,口感好好,亦都好鲜甜,用铁板炒出嚟,再有啲焦香,味道更好!另外好食既点少得日本A4十胜和牛厚烧🥩呢个系另外要再加$58,但加得好抵,和牛真系一嚿嚿厚身嘅,切开佐烧到外脆内软,内心仲系鲜嫩嘅红色,一咬开就入口即溶,非常浓嘅牛味!