2020-08-13 429 浏览
今次拣左衣间充满艺术气息🎨设计好特别嘅良心cafe💛😛入面嘅挂画超靓🥰每样野食摆盘都好有心机🌸系我暂时食过最钟意嘅all day breakfast 🌟🌟⁣⁣🌟🌞啱啱好全日早餐💓($138)⁣系超丰富嘅all day! 沙律🥗菜上面有黑醋汁,但黑醋汁偏酸冇咩甜味,份量唔算多,食到后面有点干👀。肠仔充满油香😚肉汁超多,超好味😋。讲到主角就一定系芝士大啡菇🍄!一切开有满满嘅菇汁流出黎,食落芝士味超浓🧀🧀,仲保持到菇嘅湿润感,系成碟入面最有惊喜🧡好食到我同朋友眼都凸出黎🤣。蒜蓉包唔系普通餐包,你会见到入面系一格一格好似蜂巢咁😛,经过佢地嘅处理变到超级酥脆同有微微蒜茸味😆🧄🧄焦糖香蕉🍌有一层烧焦嘅焦糖面,系充满焦香甜甜嘅香蕉🍌。炒蛋🥚薯饼🥔烟肉🥓都正正常常。⁣⁣🥦素素全日早餐☃️($138)⁣素素唔同嘅位系冇肉类同多左芦笋🎋。芦笋煎得啱啱好,好爽脆又唔会过硬🤓👅。⁣⁣🍟脆炸粗薯条配黑松露蛋黄酱($68)⁣份量超级多🤩!佢嘅黑松露酱唔算好多,酸酸地得黎又有好浓嘅黑松露味,点多左都唔会腻😚。记得同几个人一齐share 🧸。⁣⁣🌟🍹Dirty 乌卒卒冰火咖啡(跟餐+$27)⁣个杯超可爱,好似一个水晶球

🌟🌞啱啱好全日早餐💓($138)⁣

🥦素素全日早餐☃️($138)⁣

🍟脆炸粗薯条配黑松露蛋黄酱($68)⁣

🌟🍹Dirty 乌卒卒冰火咖啡(跟餐+$27)⁣
个杯超可爱,好似一个水晶球🔮咁😛。饮落咖啡嘅苦味同鲜奶超夹🥛,饮落有好顺滑奶味之余啱会盖过咖啡嘅浓味。仲要冇冰,啱洗惊快得耐变淡晒,我超钟意❤️⁣

☕️Hot Flat White(跟餐+$25)⁣
Flat white 主要奶比较少,所以饮落嘅咖啡味比起dirty苦同浓🙆🏻‍♀️。啱晒钟意咖啡比较浓味同苦味多啲嘅人🧚🏻。⁣
  • 啱啱好全日早餐