2018-02-14 67 浏览
今次都已经唔系第一次黎食啦 带朋友黎 试下拉面 同靓靓甜品我叫既系猪软骨拉面- 和风豚软骨🤪🤪🤪 啲肉好厚 唔系好多筋同肥膏 咬落去啖啖肉 又唔会太硬 味道岩岩好 绝不浓😍😍😍😍😍 而拉面份量适中 不全熟蛋 我中意捞落个面度 超香蛋味 好好食我亦叫咗一杯热情果西瓜果茶,饮落完全唔似色数,唔太甜 茶味香 果肉亦见到好多跟餐加$8就带 有 劲抵又健康!😂😳😳😳😳😳😍甜品方面叫咗朱古力乳酪雪糕,一直好钟意佢嘅乳酪雪糕酸酸甜甜,加埋三粒丸子,有啲咬口 底亦有脆脆 食得劲开心呀最后,有士多啤梨窝夫吉士加雪糕,即叫即整好趣,唯一美中不足系窝夫饼比较薄,而中间吉士亦都好甜好开胃食咗个拉面正餐,饮咗杯果茶,再加一个甜品每人大概$100 丰富食得好开心一定会再带朋友黎

今次都已经唔系第一次黎食啦
带朋友黎 试下拉面 同靓靓甜品