2024-05-20 524 浏览
去荃湾做嘢见呢间校长烧肉放题,价钱抵食,仲有好多唔同种类嘅食物选择,饮品多到数唔晒, 除咗韩式烧肉,仲有火锅刺身,熟食,寿司,点心,甜品雪糕,饮品,全部都系任饮任食,非常满足刺身有三文鱼,虎虾,象拔蚌,希灵鱼,北寄贝 ,三文鱼肥美肉质鲜甜 ,虎虾好爽口 ,弹牙,刺身非常新鲜,要有嘅刺身应有尽有店员入座时会比张贴纸就可以取刺身,上面都有张隔油纸可以放心烧烧烧😄出面攞嘢食嘅地方都好宽敞,又干净,食物方面都种类繁多,猪牛羊鸡鱼各种各样都有,熟食方面炸物都有几多款,春卷,洋葱圈炸鸡卷炸鱼皮响铃,全部炸到金黄色卜卜脆最特别的就是炸鱼皮,大过我的手掌🐮小排肥牛片个人觉得牛小排同埋肥牛片都唔错,充满着牛肉鲜味,肉质嫩滑,脂肪同肉嘅比例又够平均,唔会太肥腻,烧起有油香入口都嫩 ,任食好满足,如果觉得烧肉肥腻,可以包生菜食,生菜够晒新鲜又够嫩绿 ,连埋菜一齐食感觉不肥腻,仲有口感多春鱼同鸡软骨比较好烧推介除咗烧肉之外仲可以打边炉出面都有三款汤底,可以选择火锅生料都有不少选择,食啲菜可以清清肠胃都唔错,菜类菇类种类比较多,可以用嚟打边炉打边炉仲有好多唔同味道嘅汤底,有猪骨汤,寿喜烧同埋四川麻辣食材非常新鲜

🐮小排肥牛片

多春鱼同鸡软骨比较好烧推介

打边炉仲有好多唔同味道嘅汤底,有猪骨汤,寿喜烧同埋四川麻辣

食材非常新鲜,猪颈肉又够厚,爽口烧完又唔干身,饮品区仲可以拣啤酒,罐装饮品,同埋支装水,维他奶仲有冻同热可以供给选择,非常窝心
  • 火锅
  • 雪糕