2019-07-07
1998 浏览
今日去咗留喺乐富嘅mou mou motto🐮度打边炉🍲,呢间同其他mou mou club分店唔同嘅地方系佢有得食刺身㗎🍣,就算其他食物,都比一般嘅mou mou club选择多啲㗎🤩今次我就拣咗美国上级牛胸腹放题🐂,升级埋海鲜同埋刺身放题🦑肉类就有美国🇺🇸上级牛胸腹🐂,丹麦🇩🇰皇冠豚梅肉🐖同埋美洲特选鸡腿肉🍗,啲牛肉食落一啲都唔鞋,亦都冇根,几好㖞海鲜就有青口,白蚬同埋鱿鱼🦑,刺身就有三文鱼🍣,北寄贝,八爪鱼🐙,马刀贝,墨鱼片,仿蟹柳,仿鲍片同埋玉子🥚,啲刺身都新鲜架,同埋全部嘢食都系无限追加㗎🤩除咗呢啲系菜单上边叫嘅嘢食之外,出面自助嘅地方都有好多唔同嘅食物㗎,有沙律🥗,丸类🍡,菜类🥬,熟食包括炸薯角🍟,咖喱🍛,面豉汤🥣等等甜品方面,有一大个甜品柜,入面有蛋糕🧁,冬甩🍩,窝夫,pancake🥞等等,佢仲有部机可以俾你烘返热啲窝夫或者pancake嚟食㗎🥰,另外仲有雪糕机🍦,有好特别嘅香蕉味🍌同埋牛奶味🥛,仲有多款sauces同toppings😋就算饮品都比其他嘅选择多,有好特别嘅菠萝沙冰🍍同埋草莓沙冰🍓,啱晒打边炉热辣辣要嚟降温啦🥶
今次我就拣咗美国上级牛胸腹放题🐂,升级埋海鲜同埋刺身放题🦑