2018-01-24
一入到plato 见到墙上好多decoration!其中一个挂牌写住ream as if you'll live forever, Live as if you won't see tomorrow即刻令我谂起:Eat as if I have one more stomach foreverEating more and more as if I won't have a starving tummy tmr (ummmmmm.....)我哋嗌左个精选二人套餐加多个risotto&薯条。个套餐首先有两碗忌廉汤 之后我哋就拣咗香蒜白酒蓝青口 (我超钟意食青口呀 所以我必点) 同意式巴马火腿伴蜜瓜。两个前菜份量都适中,之后主菜就到喇。盐烧阿根廷红虾鲜茄茸天使面其实有鲜茄汁嘅食物,对我来讲都心心眼。今次配天使面,亦系好夹。而我今次最钟意就系炭烧美国猪仔肋骨配烧烤酱汁,个酱汁配埋啲肉,尼个combination sooooo good!套餐甜品拣左蓝妹芝士蛋糕同tiramisu as a perfect end! 而单点就有龙虾汁扒大虾珍宝带子意大利饭同黑松露芝士薯条。龙虾汁只味极突出,一
其中一个挂牌写住:
Dream as if you'll live forever, Live as if you won't see tomorrow
即刻令我谂起:
我哋嗌左个精选二人套餐加多个risotto&薯条。
个套餐首先有两碗忌廉汤
两个前菜份量都适中,之后主菜就到喇。
盐烧阿根廷红虾鲜茄茸天使面
其实有鲜茄汁嘅食物,对我来讲都心心眼。
今次配天使面,亦系好夹。
而单点就有龙虾汁扒大虾珍宝带子意大利饭同黑松露芝士薯条。
龙虾汁只味极突出,一定好啱lobster lover。
另外,个薯条炸得好脆 yummy yummy!