2019-03-28 45 浏览
呢间和气食堂坐落黄大仙商场,之前成日见佢大排长龙,衬呢日早少少同老公入黎食。呢度menu真系选择好多,睇晒都需要一段时间首先我地叫左个大盛刺身丼。有三文鱼 ,大虾,带子,海胆,三文鱼籽等等。份量好足,最紧要系食材新鲜。跟住我地再叫个三文鱼牛油果沙律。三文鱼同牛油果都好多,同埋切得比刺身丼再细旧少少,感觉好清新好健康跟住上菜既系手打稻冷庭乌冬,配上酱油,姜蓉,蛋丝,同埋生鹌鹑蛋,食完真系凉透心。跟住我地叫左个套餐,包电击鸡翼加薯条加宇治抹茶芭菲。得意之处除左抵食之外,以上三款嘢都系甜既,就连薯条都系添。尤其个电击鸡翼甜得黎又有少少辣,几过瘾。个宇治抹茶芭菲既雪糕抹茶味超浓,好食得黎唔会太甜。三件加埋都只系68蚊咋,值得一试。饮品方面,我地叫左蓝柑白桃梳打同青苹果奇异果梳打,卖相好吸引,饮落都有鲜果味,算系咁啦

呢度menu真系选择好多,睇晒都需要一段时间