2015-06-19
今天开会, 来了这里食午餐, 每人叫左一个午餐, 仲有叫了些小食一齐食. 我食猪仔脾, 同事们都系猪仔脾, 猪肋骨, 有人食肉眼扒.沙律好清新, 有洋葱, 沙律菜, 蕃茄, 少少沙律汁, 泹系南瓜忌廉汤, 有一件小蛋糕跟的, 汤都几香, 唔算好甜, 但都CREAMY的, 蛋糕好味, 够松软.主菜, 猪仔脾有两大只, 跟薯蓉, 西兰花, 猪肋骨有四条的, 跟薯条. 猪仔脾都OK, 不过我觉得入面唔系好够熟, 有少少红色. 但都几香, 啖啖肉的, 薯蓉好味, 好淋好滑好香, 我同同事SHARE猪仔脾及猪肋骨, 猪肋骨好淋好味, 好易切开, 烤得好香, 唔会好多汁, 好食. 我们叫左炸鱼手指, 同埋磨菇, 炸鱼手指鱼肉都滑的, 磨菇好香. 食到好饱但都要叫甜品, 仕应说甜品我们咁多人都叫三个可以了, 因都大份的, 我们叫左心太软, 芝士啤梨酥饼跟雪糕, 蕉糖布甸一齐食.心太软我觉得唔够软, 实左少少, 入面的朱古力都唔算好流心, OK的, 唔会太甜. 士多啤梨酥饼跟雪糕好大份, 卖相好吸引呀, 士多啤梨都好甜, 好味, 酥皮加忌廉再加雪糕, 呢个配撘都好MATCH, 好味呀. 焦糖炖蛋都几香
心太软我觉得唔够软, 实左少少, 入面的朱古力都唔算好流心, OK的, 唔会太甜. 士多啤梨酥饼跟雪糕好大份, 卖相好吸引呀, 士多啤梨都好甜, 好味, 酥皮加忌廉再加雪糕, 呢个配撘都好MATCH, 好味呀. 焦糖炖蛋都几香, 上面的焦糖都够脆, 炖蛋都滑身的.
仕应服务都好好.