2019-12-15
因为圣诞唔系香港,就想提前食番个圣诞大餐,见到呢间日本餐厅都有圣诞餐食,就黎试下因为系圣诞餐,所有野食啲装饰都好靓分量少少地都够晒开胃,鳕鱼柳有少少辣。沙律系紫菜同青瓜,好夹,两个人食岩岩好然后就到主菜!鱼生好新鲜,带子好甜虎虾好大只好鲜甜火炙三文鱼入口即溶,好好食,可惜只得一旧,茶渍饭都好惊喜,虽然细细碗,但汤好甜加埋饭一齐食好味里面啲料都几多架平时我好少食天妇萝,不过呢到既我都食到,唔会炸到好干,钟意食既人一定要试呢到既火鸡竟然系原只上,师傅会上黎帮我地点火,烧一阵就可以切开黎食。不过两个人食一只份量真系有点多,可以点唔同既酱汁食和牛自己用牛油烧黎食,牛油烧好香,烧完包埋葱蒜黎食,好食!牛唔好烧全熟会好食啲个餐仲有海鲜窝,汤汁吸晒海鲜既精华,连菜都系甜架最后系甜品,有几种日式甜品可以食到,草莓奶冻好好食,好满足!
沙律系紫菜同青瓜,好夹,两个人食岩岩好
然后就到主菜!鱼生好新鲜,带子好甜虎虾好大只好鲜甜
里面啲料都几多架
个餐仲有海鲜窝,汤汁吸晒海鲜既精华,连菜都系甜架