2021-12-29
想一次过食鸡煲,又想打边炉放题,去喜亭轩真系帮到你😂先二百几蚊,真系满足到呢个愿望。加多少少钱仲有任食刺身!✨刺身非常新鲜,带子同虾都鲜甜,三文鱼都好肥美,完全冇任何腥味!呢三十几蚊抵俾啦!最重要一定系鸡煲!✨鸡煲味道非常好,唔会好似出面街食咁咸!鸡件啖啖肉,都好滑!姬松茸益菌锅✨食完鸡煲梗系打边炉,边炉汤底系另外再上,叫咗呢个益菌锅,入边有好丰富嘅松茸同埋菌类,汤底真系好鲜甜!海鲜拼盘✨海鲜拼盘有墨鱼仔、鲍鱼、鱼、蟹等等,超级丰富!而且海鲜每一样都好新鲜,食落鲜甜,高质!可以另外再加唔同嘅海鲜,非常钟意食佢嘅青口!食肉兽又点少得叫佢嘅猪同牛?佢嘅美国SRF黑毛和牛牛味浓,口感嫩,赞啊!可以嗌佢嘅开胃小菜,酸酸甜甜少少辣,好食!饮品种类都非常多,除咗汽水仲有啲自家制嘅饮品!最令我惊讶嘅系,竟然有movenpick雪糕,仲要系任食!真系忍唔住嗌多几杯!总括嚟讲,环境阔落,落单之后上菜速度快,而且唔会执漏单,高质!
加多少少钱仲有任食刺身!✨
最重要一定系鸡煲!✨
鸡煲味道非常好,唔会好似出面街食咁咸!
鸡件啖啖肉,都好滑!
姬松茸益菌锅✨
海鲜拼盘✨
可以另外再加唔同嘅海鲜,非常钟意食佢嘅青口!
可以嗌佢嘅开胃小菜,酸酸甜甜少少辣,好食!
饮品种类都非常多,除咗汽水仲有啲自家制嘅饮品!
最令我惊讶嘅系,竟然有movenpick雪糕,仲要系任食!
真系忍唔住嗌多几杯!