2020-12-25
23号俾我喺 社交平台 见到外卖自取套餐好吸引我就打去order , 刚刚好可以24号食因为个set 要早一日order 我叫6人餐,我就拣左烟三文鱼凯撒沙律鸡皮饺子鸡翼拼盘黑毛猪蕃茄芝士薄饼黑松露鸡胸薄饼卡邦尼烟肉意墨汁带子意大利饭另加蒜蓉包 4件 x2老板娘为左啲野食保温好啲,锡纸兜外加左左纸皮盒,好细心🥰不过始终𩠌返屋企都要啲时间,所以啲野食都冻左,不过有几样野都仲系好好食同好脆! 真系要赞!鸡皮饺子,炸鸡取都一定要赞!!鸡皮饺子好有油香!Pizza系我最钟意嘅薄皮pizza,个皮做得好薄,食落系脆既。朋友们好喜欢鸡胸肉pizza。而蕃茄芝士pizza佢哋就略嫌无肉,不过就好啱素食嘅朋友黑毛猪个样落个样有啲平凡,其实识落系好林,无筋,同好有咸香。用咗好多沙律菜托底令到啲肉质保持到好新鲜嘅感觉个烟三文鱼沙律一般般,可能系一大块烟三文鱼好难share🤣🤣🤣不过沙律用咗好多我中意既火箭菜,所以我都食晒老板娘试整布甸到最后送咗两个俾我试,系好食嘅下次我一定会再order以上六人份量嘅嘢食最后食饱咗我哋八个人! 超值!
我就打去order , 刚刚好可以24号食
卡邦尼烟肉意
墨汁带子意大利饭
另加
蒜蓉包 4件 x2
老板娘为左啲野食保温好啲,锡纸兜外加左左纸皮盒,好细心🥰
鸡皮饺子,炸鸡取都一定要赞!!鸡皮饺子好有油香!
以上六人份量嘅嘢食最后食饱咗我哋八个人! 超值!