2016-11-18
因为中午便有事干。刚在铜锣湾泊左车见到丰州被吹到咁劲,又无人排队,便冲冲入去当食个快餐。试嘢,当然要从基本试,我叫左个三文鱼甜虾吞拿鱼蓉丼见下高低。首先,由order到食物到要等成五个字。呢d嘢又唔使煮,见到d人service又混乱,隔离迟嚟又先食。上星期在东京,一间basement的食堂,平、快、正。所以,佢真真正正落笔打三更。终于等到,首先个饭,有d饭酸、有d饭又唔酸,唉,失望!甜虾50分,紧紧合格,有甜无鲜。三文鱼食左无感觉,唉,再失望。最惨个吞拿鱼蓉,唔新鲜、蓉唔晒、有筋、有粒,一路食一路呢个样😞。唉,好失望,好彩唔系排队食,唔系就叫蠢。陈小姐食埋佢个海胆同三文鱼子个丼,都系摇摇头😩。大家食完岀嚟,都知无下次啦。要食,都系在日本食啦。