2022-07-28 91 浏览
我系一个好注重气氛同埋摆盘嘅一个奇怪人士😵‍💫但我埋位坐低嘅时候,心里面真系大吃一惊,碟盘井井有条,令我有强逼症嘅奇怪人都觉得很赞👍🏻👍🏻👍🏻鳕鱼干,又香又脆😍另外仲有一份炸鱼小食,吾腥又脆,可以当做一份饮酒小食🤩主食系深海池鱼加北海道马粪平川海胆,配搭非常好🥰食完有种恋爱的感觉💕💕海胆肥美鲜甜,鱼同海胆都冇任何腥味,新鲜的鱼配埋新鲜的马粪海胆简直不要太好吃🤭另外一款系赤身加海苔酱。中拖罗加萝卜苗。大拖罗加Wasabi根部,又系一款配搭一流嘅食物,质素同味道冇得顶🤪值得一试‼️再推介一款比你地啦(私心推介哦😉🫶🏻)北海道白象拔蚌同埋北海道粒贝,白象拔蚌肉质口感上乘,味道鲜甜、且充满海水的味道,口感爽脆利落再加埋北海道粒贝肉质纤细幼嫩带咬口,味道爽口清甜,真系一款极品‼️‼️夸张啲讲句真系食完都识跳舞呀💃🏼💃🏼呢间餐厅真系我私心推介,值得你哋去一试🥰

呢间餐厅真系我私心推介,值得你哋去一试🥰