2020-11-08 1030 浏览
呢日同友人喺湾仔揾咗好耐食咩好,就揾到呢间ALL I WANA EAT,见佢有刺身、有鸡煲(可以拣炸鸡),又有一人火㶽,仲要系任食!岩哂我哋呢啲选择困难症嘅人😹环境//呢间应该系新餐厅,人唔多,环境好舒服同干净,啲位好阔落,够坐6人一齐打边炉。食物//头盘同刺身岩岩好系2人份量,我就好钟意个鸡肉串烧,个烧汁几甜,配上鸡肉腌得好入味同嫩滑,友人就大赞个蛋黄鱼皮。刺身款冇得拣,不过全部都大路、种类多,我好怕鱼生腥,但佢就冇乜腥味,还可以。鸡煲同炸鸡2拣1,我哋拣咗鸡煲,仲会俾酱同辣椒粉俾你自己调节辣度,份量望落好少,不过后面仲有一人火㶽,所以够食。火㶽汤底选择都多,我哋分别叫咗麻辣同牛乳汤底,不得不赞啲牛肉、猪肉同海鲜料好靓,除咗可以落火㶽,仲可以落喺加咗汤嘅鸡煲度。真系一次过满足哂所有愿望。饮品//要特别提下,佢有一杯杯自家制嘅饮品,我试咗宇治金时,应该系抹茶、奶加绿豆,杯野饮好高质好好饮!整体//适合一班朋友聚嘅地方,咩都有得食,就唔洗夹来夹去,地方远离尘嚣,唔会好嘈。整体食物水平高,服务尚好,服务员会间中走来望下张枱有冇野收,系聚会嘅好地方!

环境//

食物//

鸡煲炸鸡2拣1,我哋拣咗鸡煲,仲会俾酱同辣椒粉俾你自己调节辣度,份量望落好少,不过后面仲有一人火㶽,所以够食。火㶽汤底选择都多,我哋分别叫咗麻辣同牛乳汤底,不得不赞啲牛肉、猪肉同海鲜料好靓,除咗可以落火㶽,仲可以落喺加咗汤嘅鸡煲度。真系一次过满足哂所有愿望。

饮品//

整体//