2023-02-24 2209 浏览
当我见到餐枱有班尼迪蛋拣嘅时候,我二话不说即刻order 🤣🤣,B🐷就拣咗个素食早餐。早餐包埋面包同埋水果仲有嘢饮添☺️☺️。班尼迪蛋 4/5呢个早餐都有水煮蛋🍳、英国松饼、火腿、菠菜🥬、自家制荷兰汁、煎薯饼,一式两份,成为一个小汉堡。班尼迪蛋煮成流心状,用叉切落去嘅时候,蛋黄都流晒出嚟🤭🤭。松饼嘅松软,火腿嘅咸香,菠菜嘅清涩,荷兰汁嘅升华,将成个层次展开。煎薯饼就麻麻哋,系一种杂菜薯饼,个人比较钟意麦当劳𠮶只。厨意素食早餐 3.5/5呢个套餐都好丰富,有牛油果🥑、菠菜、煎薯饼、炒白菌🍄、扒茄🍅、炒蛋,整体水准不错。牛油果系先热过再上菜,炒蛋都好大份又嫩滑。地点:登台酒店一楼嘅餐厅,佐敦同油麻地中间,都唔难揾。环境:地方阔落,枱与枱之间距离足够,私隐度高,除咗有一半餐枱,仲有一啲咖啡枱同埋梳化,客人都可以坐喺另外一边休息👍🏻👍🏻。价钱:$148 加一,贵价早餐,但系包水果面包饮品,苹果汁系鲜榨,都几好呀。服务:可能客人比较少,店员都可以迅速应付到我哋,正正常常发挥。

班尼迪蛋 4/5

班尼迪蛋

厨意素食早餐 3.5/5

厨意素食早餐

地点:

登台酒店一楼嘅餐厅,佐敦同油麻地中间,都唔难揾。

环境:

价钱:

服务:

可能客人比较少,店员都可以迅速应付到我哋,正正常常发挥。
$150 (早餐)
班尼迪蛋
厨意素食早餐