2023-07-11 10 浏览
周末放松二人餐($398)放假陪呀妈去买𩠌之前就食饱先,尼间店就系小巴站旁边前面,亦好近元朗街市,十分方便。最多人食2人套餐,原来佢都有3-4人套餐,我觉得都好值得试三点刺身盛(三文鱼二切、油甘鱼二切、八爪鱼二切)鲜甜好味,无咩雪藏味❤️鳗鱼牛蒡炸虾卷鳗鱼虾卷好值得一赞,比起其他连锁店整得好好多。口感好丰富,馅有青瓜、牛蒡条、肉松和炸虾🍤,味道配搭得好好,再加上鳗鱼有火炙过,睇得出好有心思。流心熔岩蛋三文鱼饭三文鱼刺身就食得多,第一次食半熟三文鱼,三文鱼都仲系好软熟,加上有好多调味粉和酱汁,好适合配白饭👍🏼炙烧四合井有四款的火炙刺身,酱汁系沙律酱,伴饭一流,仲有大量脆卜卜的蟹籽!百香果撞柠冰酸酸甜甜的百香果味,记得要搅匀啲先开始饮!妈妈话好好饮。蜜桃🍑乌龙熊茶 熊熊🐻冰好得意,一黎就好岩打卡,啖啖蜜桃味,原先蜜桃味有啲甜,加左红茶底就岩岩好中和到。
周末放松二人餐($398)
放假陪呀妈去买𩠌之前就食饱先,
尼间店就系小巴站旁边前面,亦好近元朗街市,十分方便。
最多人食2人套餐,原来佢都有3-4人套餐,我觉得都好值得试

三点刺身盛(三文鱼二切、油甘鱼二切、八爪鱼二切)
鲜甜好味,无咩雪藏味❤️

鳗鱼牛蒡炸虾卷

流心熔岩蛋三文鱼饭

炙烧四合井

百香果撞柠冰
酸酸甜甜的百香果味,记得要搅匀啲先开始饮!妈妈话好好饮。

蜜桃🍑乌龙熊茶