2024-03-08 26 浏览
好耐之前同朋友食过Baci嘅lunch觉得几好食, 不过当日就无试到佢地最出名嘅pizza, 于是今晚开年饭就决定同朋友仔去试下! 夜晚嘅气氛感觉再chill d!🍸DARK ROAST用左Macallan制作嘅cocktail, 味道沉实, 层次感重, 配上Godiva朱古力, 另有一番风味!🍸DEAR ROSE味道相对较为甜嘅一杯cocktail, 而且外型好打卡, 岩哂女士饮!⭐️CALAMARI FRITTI金黄香脆嘅炸鱿鱼, 香口不油腻, 佐酒一流嘅小食, 配上酱汁更为惹味!⭐PAPPARDELLE IN GUANCIA牛面颊口感软腍, 肉味香浓, 阔条面烟韧弹牙有嚼劲, 食落口感一流, 面条挂哂汁, 好好味!⭐TESTAROSSAE到嘅pizza绝对值得一试, 全部即点即整, 车车就睇住厨师放材料, 摆入传统烤炉焗, 再加酱料, 足料度满分唔再讲, 单单入口嘅口感已经足以难忘! 入口烟烟韧弹牙有嚼劲, 带点湿润口感, 加埋满满嘅材料同适量嘅酱汁, 令人一啖接一啖咁食!⭐NUTELLA VIAE个甜品嘅底都系Pizza嚟的, 同样烟烟韧弹牙, 上面就铺左NUTELLA酱同香蕉,

🍸DARK ROAST

🍸DEAR ROSE

⭐️CALAMARI FRITTI

⭐PAPPARDELLE IN GUANCIA

⭐TESTAROSSA

⭐NUTELLA VIA
E个甜品嘅底都系Pizza嚟的, 同样烟烟韧弹牙, 上面就铺左NUTELLA酱同香蕉, E个combo从来都唔会令人失望, 可能配搭左pizza底嘅关系, 所以食落甜而不腻几好味, 为丰富嘅晚餐划上完美嘅句号
2024-02-19