2020-07-07 90 浏览
见疫情稍为好返又冇得去旅行梗系要去食下野放纵自己 喺openrice见到呢间韩烧都几多好评就决定嚟试下 呢度任食款式都非常之多选择 但想赞下下免费任饮饮品亦都比其他韩烧店多好多有几样食物我地觉得好正要叫大家都试下 喺等烧肉嚟之前我哋当然会叫啲熟食试下先啦推介1: 韩式粉丝同炸鸡呢两样都系我哋比较钟意食炸鸡有辣有唔辣 辣味都真系好辣几惹味 而家系炸得唔错 唔会太鞋 质素唔错推介2:蚝其实佢提供左唔少款海鲜可以拣 有海虾 扇贝等平时其他韩烧都有但蚝出面就少有 而且有生蚝同蒜蓉芝士蚝可以拣 仲有都几大只 煮起黎收水唔会太细推介3: 酱汁牛肉同五花肉个人觉得呢两种肉就系唔同嘅体验酱汁牛肉就系比较薄身上面摆咗蒜蓉汁 五花肉就比较厚身而且系原味但系一种系好满足扎实感带有油脂香 酱汁牛肉就系好味道 薄薄可以食好多块呢度仲会畀你一嚿萝卜可以攞嚟拆个炉 以为佢系做下样 点知原来萝卜真系拆得到啲烧烤渍 好神奇

推介1: 韩式粉丝同炸鸡

推介2:蚝