2010-01-10
因为信用卡有优惠, 咁就黎试下D高级餐厅啦~个餐有: 橙汁, 蘑菇忌廉汤, 石烧美国牛小柳配珍宝大蘑菇同纽约芝士饼橙汁, 一入口就知系果汁先生一黎就有一篮包, 有块似系法包, 另外果件d香草味好浓, 我食左少少就无食啦...蘑菇忌廉汤, 就好有蘑菇味~个waiter收左我地个汤既时候仲叫我地带定围裙, 唔怕整污漕件衫~个石烧美国牛小柳配珍宝大蘑菇, 就系有两件生既牛肉同埋旧菇O系一块石上面, 个waiter几好, 佢问我地之前有冇食过, 仲教我地点食, d牛肉都几juicy, 因为佢无淹过, 所以比较啖~仲有蕃茄, 青瓜同埋薯仔, 味道无特别个cheese cake都ok我见其他lunch set就连埋沙律buffet, 我见都有好多野食, 除左沙律仲有ham同cake 正价lunch set要二百几蚊, 试下OK, 成日黎我就食唔起啦~
橙汁, 一入口就知系果汁先生
蘑菇忌廉汤, 就好有蘑菇味~
仲有蕃茄, 青瓜同埋薯仔, 味道无特别
个cheese cake都ok