餐厅: FUMI
资讯:

2K
2022-08-23 723 浏览
❣️和牛 松叶蟹 放题 ❣️我地去左试fumi嘅A4宫崎和牛&松叶蟹脚周末放题 净系周末同假日先有架佢嘅食材好高质 又可以任食松叶蟹脚而且用餐环境舒适 整体服务质素水准好高 推荐大家尼💕- 🥩A4宫崎和牛&🦀松叶蟹脚周末放题 $588-🥩A4宫崎和牛寿喜烧小锅每位客人有一份特级A4宫崎和牛寿喜烧小锅 和牛肉质juicy 牛脂分布平均 肉味好够 - 🥗前菜有蟹籽青瓜沙律 蕃茄鸡蛋沙律等 蟹籽几新鲜 整体唔错- 🦀冷盘有烟熏鸭胸 松叶蟹脚 日式烤牛肉配柚子汁松叶蟹脚肉质好鲜甜 特别系蟹钳肉质结实 而且好大条 我哋食左好多-🍣刺身刺身有五款 有三文鱼、油甘鱼、八爪鱼等全部都好新鲜 三文鱼同油甘鱼几肥美 八爪鱼好爽口- 🍣寿司卷物卷物有四款 最推介A4宫崎和牛寿喜烧卷 和牛肉质嫩滑 寿喜烧汁好食- 🍤炸物海虾天妇罗炸得好香脆 好好味 粉浆唔会太厚 虾肉好鲜 - 🍢烧物盐烧宫崎鸡翼烧得好鲜嫩 出面香脆 必食-🍜温物松叶蟹肉茶碗蒸有好多蟹肉 蛋蒸得好滑 食完暖笠笠-🍣手握寿司 4件 炙烧左口鱼寿司 火炙之后入口即溶 仲有好浓嘅鱼油香 池鱼肉质有弹性 有油香- 🍱呑拿鱼腩丼 份量啱啱好 呑拿鱼腩一d都唔
❣️和牛 松叶蟹 放题 ❣️

池鱼肉质有弹性 有油香
🍱呑拿鱼腩丼
份量啱啱好 呑拿鱼腩一d都唔腥 食完想再食
🍨甜品

系蕨饼 brownie 水果同Häagen-Dazs雪糕 上枱会有啲烟雾效果 好特别 啱我哋打卡
📍fumi
中环德己立街30-32号加州大厦6楼