2023-06-09 30 浏览
个人做野做到燥燥地,食餐好嘅真系好舒压,最憎就系人地迫我食啲唔中意食嘅野!系通菜街两边都有野食,随便拣。见到呢间the yell owl cafe里面舒服企理,就入左黎。好,坐低睇下有咩好食先。Super owl set,选左半只龙虾,见到呢个all day breakfast,心情都靓靓。龙虾红卜卜,有肉仲有虾膏,半只开左边容易处理,啱晒我呢啲懒精。Egg benedict,系我超级至爱,切开里面个蛋黄流呀流夹住中间仲有炸包包,一啖食到好丰富好多层次。最最至爱大啡菇,又厚肉,切落去都feel到啲汁包住系菇身,一咬落去啲菇汁爆岀黎果下唔讲得笑!Passion of yell,热情果汁酸一下甜一下,好有feel。
系通菜街两边都有野食,随便拣。

好,坐低睇下有咩好食先。