2021-08-10
Dinner Omakase有四个唔同价钱嘅set, 一开始我同女朋友都唔知order边个set好, 不过哥哥好好, 见我地无咩头绪, 主动走过黎仔细咁每个set讲解有咩分别, 最后我同女朋友就决定豪一次拣咗最贵𠮶个set $2340!师傅每上一款都会有详细介绍, 我哋问嘅问题师傅都会用心回应, 有时仲会讲下笑, 十分nice!环境方面亦都舒适, 不过咁岩当日有其他客包咗房private饭局, 同埋有一枱熟客, 所以现场都比较热闹🔝 前菜 味道酸清新为主 目的就系refresh你既味蕾 准备之后既鱼生🔝 令和之怪物 鲜甜肥美 睇相都已经见到够饱满 食落仲好creamy!!🔝 烟熏九绘鱼 一打开出晒烟够华丽 烟熏味又唔会太浓 唔会抢咗鱼既鲜味🔝 左: 白海胆 中: 紫海胆 右: 盐水海胆三种海胆各有分别 盐水海胆最浓味 食完个口阵海胆味keep到去下道菜都无问题!🔝 大拖罗 (14日) 入口即溶 相信都唔洗多讲 正!🔝 安康鱼肝 呢个真系要比十粒星! 好好味!!鱼肝味超重 一入口阵鱼肝爆晒出黎 但一D腻既感觉都无!
🔝 烟熏九绘鱼
一打开出晒烟够华丽 烟熏味又唔会太浓 唔会抢咗鱼既鲜味
🔝 左: 白海胆 中: 紫海胆 右: 盐水海胆
🔝 大拖罗 (14日)
入口即溶 相信都唔洗多讲 正!
🔝 安康鱼肝 呢个真系要比十粒星! 好好味!!
鱼肝味超重 一入口阵鱼肝爆晒出黎 但一D腻既感觉都无!