2019-08-06 2963 浏览
今日难得想食豪啲,就去左呢间mr steak。我地两个人6点去到晚市,所以冇乜人,即刻就有位坐。我地叫左两个set一个系香煎三文鱼柳·芝士焗带子,一个系烟熏烧烤酱英国猪肋排,跟餐既特饮系龙眼茶。个芝士带子好大粒,芝士都好足料,不过配既risotto就有啲多,最后都食唔晒。而个猪肋排就己经系第二次食,个bbq酱真系好好食,但食起上黎真系好麻烦,好难切,而且啲肉都几多下,食完己经唔想食沙律吧既野。个龙眼茶都几特别,几好饮。虽然好饱,但沙律吧既野都要试埋既😋沙律吧有餐汤(今日系龙虾汤),沙律,甜品。同埋佢期间限定,沙律吧好多都系泰式既野,例如木瓜沙律,凤爪沙律,冷面,粉丝,仲有泰式既甜品好似西米糕,同埋珍多冰!系西餐厅入面都真系几特别,都几值得一试😛😛😛两个人最后埋单500几,都几贵下,不过啲野都值呢个价既🥺