2021-10-17
和屋企人去megabox睇家私之后揾地方食嘢, 路过经常去的茶木,难得地人不算太多便入去茶木咁多间分店中,我最喜欢呢间,空间感是最大也是最华丽的店员招呼我哋坐低,推介了几款食物,最近改咗新MENU,好多菜色全新登场 ,之后自己用手机电子落单 ,食物随即送上即叫即整蜂蜜蜜苦瓜汁, 用料十足! 白苦瓜清新 ,加上咗蜂蜜, 中和了当中的苦涩味, 白苦瓜汁, 好有益清热解毒 ,健康推介黑糖珍珠鲜奶瀑布$ 43 上面的那层奶泡 好棉密!珍珠有咬口,弹牙而且带有阵阵蜂蜜的甜美!黑糖珍珠,鲜奶用上真正嘅鲜奶 ,感觉天然, 感觉健康一点 原本想试下对个牛腩 啱啱遇正打风牛腩卖晒喇 为我哋推介咗牛三宝 拌面 非常之丰富!有牛腱牛肚牛筋,牛肚牛腱都好松化 仲有一嚿鸭血 单食配料都都已经好饱面质爽口弹牙另外叫咗个猪三宝 拌面, 只系70蚊 !cp值好高 !猪大肠都好腍 腩肉五花腩入口即溶 ! 三扒两拨就食清 !原本仲谂住叫多个吐司,但实在系太饱唯有等待下一次再食啦
茶木咁多间分店中,我最喜欢呢间,空间感是最大也是最华丽的
店员招呼我哋坐低,推介了几款食物
最近改咗新MENU,好多菜色全新登场
,之后自己用手机电子落单 ,食物随即送上即叫即整
非常之丰富!有牛腱牛肚牛筋,牛肚牛腱都好松化
仲有一嚿鸭血 单食配料都都已经好饱
面质爽口弹牙