碧士文 pigsman📍铜锣湾糖街31号Sugar +地下2号舖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━其实我个人就唔算特别钟意食猪肉 觉得佢口感较干同硬 但系经过见到呢间好特色嘅店都系买咗嚟试下━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━🍱 招牌威士忌BBQ猪扒饭 $63 ▶︎ 一大旧厚身嘅无骨猪扒 配上威士忌汁 同埋少量蔬菜 下面就系白饭▶︎ 酱汁调味几有BBQ感觉 少少偏甜 捞饭食嘅话分量几够 咸度都适中 不过就唔系好食到威士忌味 ▶︎ 猪扒厚切同好大旧 算系keep到肉汁 不过都系有少少难咬🫣好味指数:●●●●○━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━🥗 猪扒沙律 $58 ▶︎ 沙律嘅话猪扒就系薄切 而且觉得分量冇咁多 入面除咗沙律菜仲会有杏仁 番茄等▶︎ 沙律调味正常 带酸甜味 不过就冇出彩嘅地方好味指数:●●●◐○━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━到访日期: 9月中 (午餐外卖)快乐指数😋: ⑦⑦/①⓪⓪ 性价比: 🌕🌕🌕🌘🌑环境: N/A服务分: N/A再访意愿: ❤️❤️❤️🤍🤍━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
碧士文 pigsman

▶︎ 沙律调味正常 带酸甜味 不过就冇出彩嘅地方
好味指数:●●●◐○
猪扒沙律

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
到访日期: 9月中 (午餐外卖)
快乐指数😋: ⑦⑦/①⓪⓪
性价比: 🌕🌕🌕🌘🌑