2019-12-25 396 浏览
#Boss 呢排都比较准时收工,实在太好... 可以方面我哋安排私务,不过依家 #公司 搬远咗,每次想入 #将军澳 都要考虑吓😅呢日 #小秘书 终于 #的起心肝,约埋 #将军澳之友 去 #新都城广场 行吓街,点知一行就一发不可收拾😅 最后搞到要食 #快餐😅😇 不过其实 -#一粥面 都好多选择,既有 #粥粉面饭、又有 #小菜🤩 我就点咗个 #茄子猪扒煲 同朋友 #开心share。煲入面净系 #猪扒 都有5件,茄子 都有大半煲,仲喂埋个 #沙参玉竹汤。个汤足料但唔热,有啲嘥料🤨 #猪扒 整特好好味,应该系用 #甜豉油汁 腌制过,搞到平时好少食肉嘅朋友仔,都忍唔住要左两件... 哈哈😄 不过呢啲 #茄子 又太油腻,尤其无喺煲底𠮶层,成层吸油纸咁... 真心唔敢摆落口😉 不过地点方便,员工又快手,普普通通又一餐啦😉

2019-12-19