2017-12-05
猪润面出未注意⚠️又系猪润猪扒面😍今次试新野,深水埗苏记🙆🏻大排档坐街正宗港式Street style👍🏻去到已经觉得好有feel好怀旧😂如果大家唔中意坐系室外无冷气地食野就要注意啦!星期六佢开晒d枱系条街既行人路上,条街无咩车,唔会话好大尘!猪润猪扒面🐷🍜猪润爽口但比汉发面家薄身同有少少少少粉,面底弹牙偏硬,中意食软面既朋友记得嗌面林d,猪扒十分软熟但都系偏薄。总括比起维记好食,但又未够汉发正正子,胜在星期二至日24小时营业,几时牙痕想食都得😍西多士🍞🍯外脆内软,颜色金黄唔系用千年油炸🤣,面包松软食完唔济👍🏻👍🏻冻奶茶🥛☕️可能对呢d旧式茶档既奶茶期望太高,梗系觉得杯茶应该会好有茶味同好滑,可惜呢到既冻茶完全唔惦🤦🏻♀️ 无茶味得黎太甜,唔知热会唔会好d🤔呢到d水褒都好旧式😍 旧到唔系好敢用😂呢到食物选择唔多,黎得呢到既人好多都系食猪润面🙆🏻总括黎讲,苏记既猪润面都有7.5分,质数都算数一数二好食,加上够近屋企同24小时营业同埋都几掋食,可以去做长期客仔🤣
又系猪润猪扒面😍
今次试新野,深水埗苏记🙆🏻
大排档坐街正宗港式Street style👍🏻
去到已经觉得好有feel好怀旧😂
猪润猪扒面🐷🍜
西多士🍞🍯
冻奶茶🥛☕️
呢到d水褒都好旧式😍 旧到唔系好敢用😂
呢到食物选择唔多,黎得呢到既人好多都系食猪润面🙆🏻