2022-08-19
2022年8月11日到呢间米线店第二次光顾,之前试过佢哋嘅主打猪扒鸡翼猪肚猪润都ok正常今次叫两碗试下其他𩠌~汤底ok但唔够热~鱼腩正常ok!~鱼崧有少少唔新鲜,咬落去有梅梅哋!~猪润有五块,首先食咗最细块觉得有柴柴哋,五块入面只有我夹上嚟影相𠮶块大块小小,其他四块都系“边位”及“下难位”猪润,$50蚊一碗鱼腩猪润米线)我唔介意有下难位,就算岀名嘅汉发猪润面,有3块大厚切,2块下难位都唔介意,今次系1块大少少,其余4块都系薄切下难边位,讲真𠮶句如果想要做好猪润,店主要长期望下或尝试下品质,如果无质素可改良制作或选择取消其他𩠌的岀品!另外当时我已即场同员工讲咗以上情况,叫个员工立刻同店主反映情况(当时负责人在水吧中),但楼面点头后,无立刻去反映,只系继续呆企等嘢做!当然可能有机会佢系负责人,或收工前先同负责人讲咗我唔知,但我d嘢收哂,负责人又点睇到d岀品情况呢?
今次叫两碗试下其他𩠌
~汤底ok但唔够热
~鱼腩正常ok!
~鱼崧有少少唔新鲜,咬落去有梅梅哋!