2018-07-18 381 浏览
岩岩lunch time 去揾下有咩好食,行左一round 见到有热拌薯粉,入去试一试啦~入到去时并未满座,谂左一阵落单时呀姐听野都几唔留心,样睇落有点不耐烦,我叫热拌薯粉,佢一下就以为我要米线,好在我大声重覆多次,因为我主力系想食薯粉架嘛😶几分钟左右,薯粉到左,第一时间试下猪红,望落几大粒咁,质感正常,但猪红未免太入味吧?!开头以为沾到我未拌匀既辣酱,食多一粒,咸到好似食紧一匙盐咁,5粒我食净2粒😰云吞都大粒既,上海云吞黎,味道正常,但咬开见到d油好犀利,夹住不停滴出黎🤭伴菜炸菜同酸菜都好重口味,而薯粉味道同质感都正常及量多的,不过辣医唔香而且有轻微油益味。所以今餐食完两粒云吞后真系净系食薯粉饱喇。😞应该唔会再食,印象有点差。🙈

猪红云吞热拌薯粉(中辣)

应该唔会再食,印象有点差。🙈
2018-07-18