2022-11-11
🇭🇰两草·我地个日本身系谂住食拉面来架 但系原来佢已经执左🥹之后𠮶条街好多餐厅都变咗酒吧 所以最后我哋就决定嚟食呢间😎·香煎脆边蛋肉饼饭$40 l 滑蛋叉烧饭$38佢呢度所有嘢食都系细细碗咁样嘅 不过佢个份量比想像中多 尤其系佢啲主食超多饭 所以如果大家细食啲既记住嗌少饭🍚🤣我自己就觉得佢个肉饼饭做得好食啲 佢个肉饼质感好好 而且佢个𢙐边蛋煎得好靓 好香口 督爆啲蛋汁捞饭好正🍳之后佢个滑蛋叉烧饭我自己就觉得冇咁出色啦 因为佢个蛋系偏淡味少少嘅 而且佢个叉烧切都比较细粒 所以口感冇咁好🫢🐷·蛋炒猪肠粉$25 l 小笼包胡椒汤$40小食方面佢个蛋炒猪肠粉我自己几钟意😍😍佢系煎到好香口 而且个调味好好 加少少辣椒油超级好食😋个小笼包胡椒汤都唔错嘅 个小笼包真系有好多汤 而且个胡椒汤都浓 系个小笼包皮厚左少少😂😂·#rbyeat#rby港式#rby旺角·📍旺角白布街16号地舖
香煎脆边蛋肉饼饭$40 l 滑蛋叉烧饭$38
蛋炒猪肠粉$25