2022-04-30
上星期呀b生日,一家人来到呢到食午餐,入门一大水晶灯好吸睛🤩周围都系猪猪好搞笑,呀b不停手指指😂.🥗前菜:忌廉椰菜花汤/羽衣甘蓝车厘茄合桃沙律/沙乐美肠凯撒沙律汤真心不错好creamy浓浓嘅蘑菇口味,两款沙律都好食,羽衣甘蓝车厘茄合桃沙律满清新好多芝士和藜麦啱晒素食人士👍🏻.🍕蕃茄罗勒野菌芝士簿饼(素)$118呢碟又系岩哂素食人士,好拉丝满满的蘑菇😌.🍝卡邦尼蛋汁烟肉意粉 $128呢碟真系大推,大家都赞不绝口👍🏻 超级多芝士好邪恶的意粉😂入口好creamy烟肉意粉弹牙有咬口,阵阵蒜香好正😋.🐷招牌德国咸猪手(二人分量) $328猪手好大碟呀!!!果然系招牌系几好食,皮好脆啖啖肉大大件,有酸菜红萝卜薯仔伴碟,最后大碟到五个人都食唔哂🙈.🌽手撕猪肉配墨西哥芝士粟米薄脆 $158一向好钟意食墨西哥脆脆,配上橄榄蕃茄牛油果酸忌廉,脆卜卜好好食😋.☕️Oreo madness($68)/Cappuccino(+$15)/ice coffee饮品方面我同呀妈都几钟意杯Cappuccino,加钱系值😂.🍰甜品:New York cheese cakeSet lunch来讲呢件cheese cake好有
🍕蕃茄罗勒野菌芝士簿饼(素)$118
呢碟又系岩哂素食人士,好拉丝满满的蘑菇😌
🍝卡邦尼蛋汁烟肉意粉 $128
呢碟真系大推,大家都赞不绝口👍🏻 超级多芝士
🐷招牌德国咸猪手(二人分量) $328
🌽手撕猪肉配墨西哥芝士粟米薄脆 $158
饮品方面我同呀妈都几钟意杯Cappuccino,加钱系值😂
🍰甜品:New York cheese cake
Set lunch来讲呢件cheese cake好有诚意!浓浓芝士口味,口感细滑厚实,饼底重牛油香,good ending👍🏻
呢个set lunch算几抵食,呢个价钱有齐前菜主菜甜品饮品,前菜甜品仲一d都唔马虎!有梳化位又坐得舒服,侍应好好人俾我推BB车入餐厅,放系坐位隔离,仲可以加个Happy birthday牌喺甜品上面俾我同阿B影吓相,大家都食得开心🥳