2022-11-07
黎到充满奇幻感觉嘅迪士尼,奇幻得来都好现实😅 因为大部份餐厅都系8:00闩,6:00入餐厅已经全院满座,但门口既职员只会扫完你个安心出行就全部人放入,一行八人想揾一张枱都要企喺其他食客面前企住咁等好耐⋯食客有压力,小编都好有压力😅😅最后揾到个户外位坐左1分钟谂紧食乜嘢嘅时候,职员就突然冲黎同我地户外既客讲话阵间要放烟花呢度7:00要闩,叫你到时入返去室内。what?!但放烟花八点㖞⋯anyway, 小编食嘢通常30分钟内完成,所以应该唔受影响。 但恶梦开始啦,出去排队买一个餐都要搞成半粒钟,最后得返<20分钟settle down 食嘢。因为要赶住交个场俾返佢哋,户外冇乜灯光所以影唔到所有嘅食物⋯ 【 尊贵杂扒套餐】 $195当然大家都已经有心理准备主题乐园嘅食物质素唔会话去到好好,平心而论个卖相系靓嘅(太赶无影相🥲)有牛扒,鸡扒,香肠,烟肉及炸虾,但作为一个尊贵嘅杂扒餐,排咗30分钟先至领取到嘅呢个餐,竟然食落去系冻㗎⋯⋯呢下扣好多分⋯【 鲍鱼海鲜炒饭套餐 】 $160好似福建炒饭,饭是淋pat pat的⋯【 儿童套餐 】 $105内容其实系香煎鸡扒饭配蘑菇汁配粟米,低脂芝
【 尊贵杂扒套餐】 $195
【 鲍鱼海鲜炒饭套餐 】 $160
好似福建炒饭,饭是淋pat pat的⋯
【 儿童套餐 】 $105
内容其实系香煎鸡扒饭配蘑菇汁配粟米,低脂芝士蛋糕,儿童小食同一支矿泉水,细细份,系几端合小朋友个量。
【 焗猪扒饭套餐 】 $150
呢个个卖相亦都系好靓 ,小编满怀希望佢唔好好食,佢有焗过既mozzarella cheese 😋 但 猪扒同饭好淋pat pat..
【 水果杯】 $50
全为了米奇造型杯😂😂😂
💰人均大约~$170
小编从来都未试过比分俾得咁低,但今次嘅体验真系三方面都做得麻麻哋,好多改善嘅空间。。