2021-08-30
经过门口,发现装修超有日本嘅感觉,门面有木框大玻璃窗,又有啲和风嘅布帘挂住,好似日本屋枱咁,再仔细望真啲发现玻璃窗上竟然有猫猫🐱猫猫系玻璃窗同我say hi 🐱店入面嘅猫猫画作都好可爱,入到店内都心情大好😊估唔到猫都可以同拉面结合埋一齐做店嘅主题,见到啲猫咪少女心大发🧚🏻♀️入座后店员都好有礼貌叫我随便坐,就拣左个窗口Bar枱位,menu 都有几款拉面可以选择🍜多款小食同饮品,招牌菜应该系🥢葱山拉面,可惜小编唔太钟意葱,所以order 左:1.辛肉碎拉面($85)2.炸牛肉薯饼($28)Miss Lionn 评分: 8.7/10 高分推荐🦁⭐️⭐️因为下昼去,上菜好快上菜后口水都流哂出黎,辛肉碎嘅香味真系好吸引,辣辣地好惹味,饮一啖用鱼介淆成嘅上汤,好浓郁,有骨胶原,再配曲面,真系令我大大啖,热焫焫都放入口豚肉有两块,用火枪烧过,有阵阵火炙香味配埋煮得啱啱好流心嘅玉子,系越食越开胃面嘅份量都好多,抵食!食咗三份二就已经好饱…眼濶肚窄嘅小编仲order左吉列炸牛肉薯饼薯饼来自北海道,好大块,同人分享就啱啱好,薯饼炸得好香口,薯饼里面亦都有好多牛肉碎配埋沙律酱真系好味呀!好满足好彩努力食食吓都
1.辛肉碎拉面($85)
2.炸牛肉薯饼($28)
面嘅份量都好多,抵食!食咗三份二就已经好饱…
眼濶肚窄嘅小编仲order左吉列炸牛肉薯饼
好彩努力食食吓都食得7788,冇晒野!
回头率:90% 🌞🌞🌞🌞🌞
地理位置都偏隐蔽,主要做街坊客人,高质!如果住附近我一定会成日帮衬