2023-12-17 13 浏览
Meowtini Cat cafe & Bar昨晚放工,同左好友去左位于朗豪坊附近楼上铺喵天尼 Meowtini Cat cafe & Bar食dinner 、同猫猫玩,呢度有好多只又靓又可爱又健康嘅猫咪 🐈,每只都好乖,有D仲好黐人,主动走嚟要我地摸🥰🥰🥰,临入去前,每位顾客都会穿上由餐厅提供嘅即弃鞋套及搓手消毒才可入去,确保衞生。🥰今晚Order 左dinner set for 2 ($368),有汤、沙律、主菜、饮品及甜品😋😋😋🐈Dinner Set For 2 🐈🥗杂菜沙律柚子油醋汁沙律菜新鲜,配油醋汁,非常醒胃😋🥣餐汤黑松露汤,味道浓郁,好饮,如果热D更好🍝鲜蟹肉蟹膏意大利粉卖相吸引,蟹膏蟹肉的份量也不少👏🏻捞埋蟹子一齐食,口感多左层次,意粉Creamy得嚟,又有蟹子粒粒的囗感,好食😋🍝加拿大蓝青口蒜片辣椒榄油意大利粉蒜香扑鼻,青口都好入味,意粉煮得软硬适中,正呀👍👍🍨精选甜品是日甜品系幼滑嘅云呢拿雪糕球,撒上可可粉,好吸引,可以食多一球😜🍹热情果梳打(另+$38)卖相靓,带点酸甜嘅新鲜热情果,饮落好淸新,好Fresh 嘅感觉😇☕️冻黑咖啡话明系Cafe,点都叫杯咖啡饮下,唔错

Meowtini Cat cafe & Bar

🐈Dinner Set For 2 🐈

🥗杂菜沙律柚子油醋汁
沙律菜新鲜,配油醋汁,非常醒胃😋

🥣餐汤
黑松露汤,味道浓郁,好饮,如果热D更好

🍝鲜蟹肉蟹膏意大利粉

🍝加拿大蓝青口蒜片辣椒榄油意大利粉
蒜香扑鼻,青口都好入味,意粉煮得软硬适中,正呀👍👍

🍨精选甜品

🍹热情果梳打(另+$38)

☕️冻黑咖啡
话明系Cafe,点都叫杯咖啡饮下,唔错㖞👍