2024-08-20 123 浏览
因为网上话上环和中环开咗分店,咁就唔使专登想去深圳😂「STARBOY HAZY IPA TDH」上网check左 IBU 系讲啤酒苦涩味,味道为40%,酒精浓度7%,比我想像中好饮,女仔来讲比起黑啤容易入口。「PEACH WHEAT」有好香嘅蜜桃味道,如果怕小麦味好浓烈嘅话,这款就相对性比较好,酒精成份浓度只有3%。罐装手打啤酒其实同新鲜手工啤不是大分别,因为味道都好fresh。餐牌上所有啤酒都好清楚显示酒精浓度成份,一定有一款合理心意,而且价钱仲好优惠见到有宣传单八点前happy hour,而且仲有$99嘅二人套餐包两杯嘢饮。我咁精明,梗系要二人套餐。「Parma Ham margarita」12吋大,饼底松厚和烟靭,而且仲有好多火箭菜同 ParmaHam 在饼面上,仲有好多芝士,完全唔会黐牙。另外仲叫咗一款小食「天妇罗炸鱿鱼」只是$48,每粒都炸得好均匀金黄色,而且天妇罗又唔会厚身,口感一流配合个 sause 好好味。呢个组合梗系要饮啤酒啦。埋单200元都唔使。
因为网上话上环和中环开咗分店,咁就唔使专登想去深圳😂

「STARBOY HAZY IPA TDH」
「PEACH WHEAT」

我咁精明,梗系要二人套餐。

「Parma Ham margarita」

呢个组合梗系要饮啤酒啦。
埋单200元都唔使。
2024-08-17
  • 天妇罗鱿鱼