2018-04-14
我成日一得闲就去朋友屋企玩喵, 可惜上个月朋友既喵大过后就唔理我了...一入到屋就吓死喵...为左弥补我既弱小心灵(?) 我唯有去D PR 喵CAFE 重拾信心啦~ 所以今日黎到呢度, 入场费$108 可坐2个钟, 包两罐汽水或水果花茶.入到去首先要除鞋及消毒~店内系住家FEEL 黎, 有厨房同洗手间, D猫主子都会系度走黎走去.....门口亦有唔同产品出售~有D系寄售产品~LIKE FB 可送2张POSTCARD仔~我点左苹果菠萝水果茶(左), 朋友点左蜜桃姜茶(右), 我地好似饮紧猫粮呀!WKAKAKAKAKAKAKAKAKAK 当我开左盖时, 其中一只主子LEO真系想走黎饮家~我去到时因为有小朋友客人, 所以呢位主子--白雪雪就要收入笼喇~~其实D喵唔系咁中意小朋友家, 虽然店内冇写明, 不过我就觉得最好唔好带小朋友黎, 惊佢地不受控就搞到D喵出抓又有排烦~小朋友走左后, 白雪雪就放监可以出返黎喇~D主子大部分都好好呀, 唔会收埋自己, 可以摸, 但抱唔到既~佢系LEO~好大只好手靓喵~LEIA 公主~~~ 训得好舒服~~佢系劲好摸家, 成张地毯咁, 系咁佢抽水!!佢系灰灰 (系
入到去首先要除鞋及消毒~
门口亦有唔同产品出售~
有D系寄售产品~
LIKE FB 可送2张POSTCARD仔~
我点左苹果菠萝水果茶(左), 朋友点左蜜桃姜茶(右),
当我开左盖时, 其中一只主子LEO真系想走黎饮家~
我去到时因为有小朋友客人, 所以呢位主子--白雪雪就要收入笼喇~~ 其实D喵唔系咁中意小朋友家, 虽然店内冇写明,
小朋友走左后, 白雪雪就放监可以出返黎喇~
佢系LEO~好大只好手靓喵~
佢系灰灰 (系我系咁叫佢做阿蠢) 佢孤独喵黎~
佢系阿骄呀~~~~~ 有心脏病家~~ 唔吓得.....
佢系芝士, 头顶有执挛毛, 好似用粟米夹SET左头咁~
佢系TIGER, 旦我觉得佢成只狮子咁, 好霸气! 佢唔记得系白菜饺定九菜饺, 佢地系两兄弟, 好肥, 个样又好西...
我地叫佢做阿西~~~表情好正~~~ 佢地系港猫黎, 饮水都要人喂呀冇阴公~~大个喇. 自己饮啦唔该XDDDD
我留左系度一阵已认哂佢地D名喇, 唔识唔紧要..
有本野介绍既~
吐毛膏既魔力~~~~~~~
小食既魔力~~~~~ 好幸福呀!!!
望住佢地, 真系好LEISURE, 乜野烦恼都走哂~
呢度系一个好好HEA 既地方, 系CWB 行街制到攰想揾个地方HEA下, 呢度系不错既选择!!