2022-07-01
打八号波无得出去打卡 最好梗系留返去室内啦🤣今次熊熊姐妹来到荔枝角猫cafe 系荔枝角站D1出口过条马路就系 交通都算几方便~-🌟-大家收看既仍然系吃货熊熊!但今次真系忍唔住要讲左环境先😍餐厅干净企理 做足消毒清洁程序先可以入(包括大家见到既蓝色即弃鞋套)保障自己之余 最重要都系保护猫猫🫶🏻 餐厅入面都有好多超得意既猫猫插画😆餐厅分开左食野既位置 门口放左大大棵猫树比D猫玩 上面仲有(假)樱花超ig-able 🤪入面既主子只只都肥肥白白超可爱😍虽然我地stay左个几钟头时间已经可以见到佢地唔同既性格🤣见到有一只系咁追击另一只 然后其他猫系度食花生劲好笑😂D猫猫都无话好高窦完全唔理人 都好钟意玩逗猫棒同爬树🤣当然见到佢地训紧觉就唔好搞佢地啦~-🌟-虽然猫猫太抢fo 不过都要讲下食物既部分~▪️芝心洋葱汉堡 ($128)个样平平无奇 但里面有流心芝士超肥仔😈D薯条系我地最钟意既粗薯 我地都忍唔住食晒🤣▪️菠萝鲜茄免治猪肉意粉 ($98)味道有D似白熊妈咪煮既意粉 我地仲话啊妈系咪偷偷地黎左呢度返工🤣 酸酸地都几开胃~呢度系有$60入场费 但就包左野饮😆我地嗌咗两杯都系玫瑰系列🌹都算唔错~冻饮既
-🌟-
虽然猫猫太抢fo 不过都要讲下食物既部分~
▪️芝心洋葱汉堡 ($128)
芝心洋葱汉堡
▪️菠萝鲜茄免治猪肉意粉 ($98)
菠萝鲜茄免治猪肉意粉
呢度系有$60入场费 但就包左野饮😆我地嗌咗两杯都系玫瑰系列🌹都算唔错~冻饮既胶杯有D猫猫贴纸都好可爱🥹
▪️Rose Earl Grey Milk Tea ($61)
▪️Rose Latte ($65)
-🌟-
呢度用左即弃纸杯纸碟 方便客人自己清理垃圾 (要做个有手尾既好孩子👶🏻)猫猫真系好得意 超推荐大家黎玩~~~