2024-01-19 541 浏览
骏业街嘅熟食市场有好多好嘢食,我成日都去觅食㗎😎!有次咁啱经过,见到呢间细细地嘅餐厅,装修都几靓同埋干净,虽然佢嘅价钱唔算好平~但本着「试下你咩料啦」嘅谂法,就入咗去食喇~结果成餐饭都好惊艳😍!仲有猫猫玩添🐈~cute到爆呀🥹!老板娘服务好周到,好鼓励你玩下猫猫,好鬼搞笑🤣✨蜜糖鸡扒 旋风蛋罐罐饭套餐 $80用呢个罐罐嘅包装已经够晒eye-catching🤩!成个set份量十足,鸡扒嫩滑,有蜜糖味🍯,再配埋番茄酱🍅,甜甜酸酸咁~成件事好开胃,好好送饭😋!旋风蛋蛋香浓,唔会overcook咗,一啲都唔hea㗎!✨香草什菌卡邦尼炒意粉套餐 $72意粉个忌廉味好浓郁,意粉唔会过软,配埋个温泉蛋好好味🤤!特别要highlight嘅系~个甜品热辣辣,少少甜嘅外皮好脆,入边仲有好香嘅芋头蓉,好好味!😍最后,附上同猫猫玩嘅花絮~猫猫咁嗲😚,本身唔系特别钟意猫嘅我都要改变主意啦🤣⋯我谂我会成日帮衬~咁就可以黎同佢哋玩多啲喇😎CP价:🌟🌟🌟🌟🌟Encore机会:🔥🔥🔥🔥🔥环境气氛:🧸🧸🧸🧸🧸🔖 #喵喵怪厨 (观塘) @meow_monsters_chef📞 94579527🔍 观塘骏业街67号熟食市场1

✨蜜糖鸡扒 旋风蛋罐罐饭套餐 $80

✨香草什菌卡邦尼炒意粉套餐 $72

CP价:🌟🌟🌟🌟🌟
Encore机会:🔥🔥🔥🔥🔥
环境气氛:🧸🧸🧸🧸🧸

📞 94579527
🔍 观塘骏业街67号熟食市场1楼36号舖

#k_razyfoodie #k_razyfoodie西餐推介 #hkfoodie #hkfood #香港美食 #美食推介 #吃货日常 #真实食评分享 #观塘餐厅推介 #拍拖好去处 #相机食先 #骏业街熟食市场 #卡邦尼意粉 #蜜糖鸡扒饭 #宠物cafe #可爱小猫
  • 香草什菌卡邦尼炒意粉