2023-04-03
意堡 Spangle 🍔🍟非常推介呢一間餐廳俾大家,總括三大優點!❤第一,當然就係好食啦!🧡第二,有人情味!💛第三,抵食,性價比極高!成間舖頭有店主一人打理,有時間嘅話,店主都會同客人傾兩句,好nice 架,見到區內都有唔少嘅熟客,香港已經越來越少呢一種咁有人情味嘅餐廳!所以真係非常值得大家支持❤🔥芝士牛肉漢堡$52WOW❗ 非常濃厚嘅芝士,配埋勁大塊牛肉,牛肉咬開有肉汁!另外都要特別講一講佢個包,非常脆身,好有口感!平時好少漢堡舖頭可以做到,非常值得一讚💓💓👍🏻自家製豬頸肉漢堡 $60原本以為只係比幾塊薄切豬頸肉我,點知係一大塊,原塊比我😱😱🤪先係比份量嚇完,再比肉汁嚇親,因為原塊咬,肉汁都保留,濕潤而爽口,加上蒜蓉醃製,簡單係漢堡最佳配搭💓💓👍🏻忌廉芝士汁配炸墨魚肉 $30呢一個墨魚肉好有驚喜👍🏻建議大家去到要嗌嚟試一試!墨魚肉上面有一層薄薄嘅炸粉,啱啱炸起非常香脆,上面嘅忌廉芝士汁直頭可以拉絲!🤤🤤墨魚肉偏向淋身又好有墨魚味,好食💓💓👍🏻炸雞髀 $35炸醬薄而酥脆,醃料相當入味,炸到剛熟又唔會令外皮過火,原隻咬開肉汁非常豐富❤如果怕唔夠飽,加$10,就會變成炸雞髀飯,小食正餐,
芝士牛肉漢堡$52
自家製豬頸肉漢堡 $60
忌廉芝士汁配炸墨魚肉 $30
炸雞髀 $35
炸醬薄而酥脆,醃料相當入味,炸到剛熟又唔會令外皮過火,原隻咬開肉汁非常豐富❤如果怕唔夠飽,加$10,就會變成炸雞髀飯,小食正餐,任君選擇💓👍🏻
忌廉芝士汁配炸墨魚肉 / 炸雞髀
芝士牛肉漢堡 / 自家製豬頸肉漢堡
题外话/补充资料:
順帶一提,買任何意粉或者漢堡,加$14就可以變成套餐!可以配嘢飲同埋小食,換句話嚟講,平均60幾蚊就已經係一個套餐,仲要咁高質,真心超級抵啊!✨✨
大家快啲嚟幫襯,等貓店長豆豆賺多啲錢,買多啲罐罐啦🤣🤣