落雨湿湿行开观塘,想食下啲有特色嘅Burger,听朋友讲系牛头角观塘中间有间叫意堡嘅Burger几好食,问佢攞完地址就出发去试喇😋未入门口已经好兴奋,因为有猫店长系店门口欢迎我地,太可爱喇😻🍔自家制猪颈肉汉堡 $60 汉堡系打开咁上,食果阵先冚返埋,咁就可以慢慢打卡,唔会整湿个包,超级贴心!猪颈肉系舖头自家制嘅,足足有1cm咁厚,食落好爽好嫩好滑,配埋酱汁、生菜同蕃茄食,好清新🦑忌廉芝士汁配炸墨鱼肉 $30 呢个小食个忌廉芝士汁系个主角,墨鱼肉都好好食,爽脆唔韧,配埋浓浓嘅忌廉芝士汁,简直一流🍋自家制柠檬薏米水 $7 呢个价钱想系便利店买支水都买唔到,而家可以买到柠檬薏米水,冰凉解署又下火,仲要系自家制,唔会好甜又健康,超级正 🍔辣椒膏猪扒汉堡 $50 同样猪扒都系好厚好大块,味道一流,肉质一啲都唔柴,口感软嫩,而且店舖仲好细心咁切开咗少少,方便去咬个Burger,辣椒膏唔会好辣,辣到恰到好处,配上生菜同埋蕃茄令到成个味道都充满层次🐥椒盐鸡软骨 $25 椒盐鸡软骨新鲜炸起,好香口好惹味,炸鸡软骨有少少柠檬汁,所以食落唔会觉得好油腻,味道都好清新🐈猫店长豆豆嘅撒娇 $0 猫店长豆豆会系你

🐈猫店长豆豆嘅撒娇 $0 猫店长豆豆会系你食紧野期间系度巡视业务,同埋摆出可爱表情,毋需额外收费,超级可爱😻