系猫猫店长既cafe 呀😻😻😻都几就脚就系isquare 隔离📍一入门口已经见到多多宝宝两只猫店长☺️可以比人摸劲乖😳😻餐具都好精致👍🏻重有两粒饭前糖好多小朋友黎同店长互动!隔离台一家大细同我地一样都系黎庆祝生日😆!因为朋友生日!叫左厨师发板($188/每人)上面想写咩字句都可以😎用黎庆祝就真系岩晒!(牛油带子、虎虾、鹅肝多士、牛柳粒、蟹棒同埋花之恋烟三文鱼)哗!实物上台!朋友劲开心!影左劲多张相🥳因为个摆款 真系好靓😎少女心出晒黎☺️🎈唔只有个样!食物都好新鲜!鹅肝多士最好食🤤🤔,牛柳粒份量又多又juicy👍🏻! 隔离重有唔同酱比我地食沙律🤤我喜欢芝麻酱😋😋食完咸就紧系食甜野啦🥳朱古力心太软($78)哗!系sailor moon 装饰既心太软呀🤤未食先影100张相😳 雪糕系曲奇雪糕,生果有蓝莓同芒果,配埋流心心太软😋正呀!都几浓朱古力味!外层脆内心软👍🏻出色重叫左黑糖姜丝茶(+$34)红- 玫瑰柚子青柠特调(+$39)有条试管放住d juicy! 可以自己加入去。又好玩又好饮🥳红蟹忌廉薯饼($68)小心!因为入面系流心嫁🤤 d 忌廉爆晒出黎。小心辣到咀呀hahaha哗 不得了每碟野都砌到
系猫猫店长既cafe 呀😻😻😻
都几就脚就系isquare 隔离📍

一入门口已经见到多多宝宝两只猫店长☺️
可以比人摸劲乖😳😻

餐具都好精致👍🏻重有两粒饭前糖

因为朋友生日!叫左厨师发板($188/每人)
上面想写咩字句都可以😎用黎庆祝就真系岩晒!

食完咸就紧系食甜野啦🥳

朱古力心太软($78)
都几浓朱古力味!外层脆内心软👍🏻出色
重叫左

黑糖姜丝茶(+$34)

红- 玫瑰柚子青柠特调(+$39)

红蟹忌廉薯饼($68)

哗 不得了每碟野都砌到巨靓先拎出黎😳
打卡指数!!!满左☺️🎈