高质平价汉堡饱 屯门📍猫毛行咗阵商场,去到夜晚肚饿又去返红桥𠮶边揾嘢食,第一眼吸引我嘅系佢竟然播紧Tom & Jerry!!! 细细个好钟意睇🤣间舖头好似系新开,睇落都好干净,虽然而家夏天真系好热,不过夜晚都有阵风,所以就拣咗呢间坐室内嘅餐厅,不过日头都系买返屋企食好啲😂佢嘅价钱非常抵食,早餐都系廿零蚊,佢标榜每层肉都系手打,有足足120g,好吸引!我哋叫咗:👉🏻加菲汉堡($55+$13转套餐)呢个足足有两层猪肉汉堡扒、两块芝士同埋将军酱!一嚟到个Size超巨大,热辣辣,个包烘过,食落去啖啖肉,好Juicy好满足~ 一个女仔食呢个就已经好够饱,套餐就会包埋薯条/薯饼同埋嘢饮,呢个拣咗薯条,要赞吓佢个茄汁!唔记得问佢咩牌子,超好食,好耐冇食过咁重鲜茄味嘅茄汁!👉🏻炸鸡派对(套餐价:83)朋友要增肌,就拣咗呢个充满蛋白质嘅餐,佢有两件鸡锤、两只鸡翼、两件鸡扒,啲鸡炸得好香脆,但系啲肉又keep住有好多肉汁💦 超Juicy desu!!! 佢有四款自家制酱汁俾你拣黎配,我哋拣咗蜜糖芥末同埋特浓洋葱酱,超推荐个洋葱酱!极香极重口味!另外仲加咗$14试佢嘅Oreo奶昔,好重奶味几好饮。夏天比较建
高质平价汉堡饱 屯门📍猫毛

👉🏻加菲汉堡($55+$13转套餐)

👉🏻炸鸡派对(套餐价:83)

夏天比较建议买返屋企食,冇咁热~我见佢仲可以WhatsApp落左单先,另外仲可以储印花,有两款印花卡可以拣🤣 如果住附近嘅话,真系会encore!