2021-10-29
网上得知,因为业主唔续租,所以,佢哋做到 11 月尾,就要被迫结业,今日出得去尖沙咀,就顺路去留低条脚毛啦!叫咗个蟹棒明太子猫耳朵,加钱转套餐,包沙律 ( 因为今日唔想饮汤 ),同指定价格嘅饮品 ( 可以补差价叫其他饮品 )。初时我仲以为,食到中途仲可以嗌小食,点知好彩冇叫,因为,食下食下先知道大镬!烟韧嘅口感嘅猫耳朵,饱满嘅明太子酱汁,灼烧过阵阵烟熏味嘅蟹棒,都令我食指大动,但 ……… 我食到一半,已经开始饱喇!结果唯有放弃,努力食埋枱面嘅食物,不过,我绝对冇浪费㗎,仲帮手照镜㖭!P.S. 希望好快,佢哋揾到新地方,可以重新开张啦!因为不论食物、环境、质素、服务 ………… 我都好满意,当然,唔否认可能系因为,我系平日嘅下昼去,所以,令我觉得可以 hea、宁静同放松啦!😍👍🏻😋💪🏻😍👍🏻😋💪🏻
😍👍🏻😋💪🏻😍👍🏻😋💪🏻