2019-03-26 421 浏览
由于系朋友ig见到佢去过呢间店,除咗无限时间任你hea,仲见到有猫猫,即刻令我呢个钟意猫猫嘅人都想去。于是就约咗其他朋友当晚系小房子聚会。当晚虽然系平日,但一上去已经有唔少靓位被人霸咗。不过其实地方本身都唔大,一眼望哂。见到有人专登上去做功课,当系自修室咁,都几安静。搞到我地都唔敢太嘈添haha。望一望餐牌,真系无咩野食。最终叫咗茄酱肉丸面同三文鱼松面。唔记得两款面边款点点下就卖哂,有点无奈。除咗茄酱肉丸面同三文鱼松面,仲有沙律做前菜。不过整体而言,面同沙律都系普普通通。比较似系家常菜嘅感觉,味道唔系特别好食。我都认同呢间店嘅食物真系偏贵,但性价比亦唔高。不过值得一提嘅系店入面嘅猫猫都好温驯,都系任摸唔嬲,好乖。有时仲会摆啲奇怪姿势休息haha,心情都会得到治愈,系几放松嘅。店入面有位置比客人席地而坐,仲有乌克丽丽玩,都几特别。总括而言,如果系为咗食物我觉得旺角绝对有更多更好嘅选择,因为呢到有机会令你失望。但如果系想揾地方静静地坐下、倾下计、或者同猫猫一齐放松,呢到会系唔错嘅选择。
即刻令我呢个钟意猫猫嘅人都想去。
于是就约咗其他朋友当晚系小房子聚会。

当晚虽然系平日,但一上去已经有唔少靓位被人霸咗。
不过其实地方本身都唔大,一眼望哂。
见到有人专登上去做功课,当系自修室咁,都几安静。
搞到我地都唔敢太嘈添haha。

望一望餐牌,真系无咩野食。
最终叫咗茄酱肉丸面同三文鱼松面。
唔记得两款面边款点点下就卖哂,有点无奈。
除咗茄酱肉丸面同三文鱼松面,仲有沙律做前菜。
不过整体而言,面同沙律都系普普通通。
比较似系家常菜嘅感觉,味道唔系特别好食。
我都认同呢间店嘅食物真系偏贵,但性价比亦唔高。

不过值得一提嘅系店入面嘅猫猫都好温驯,
都系任摸唔嬲,好乖。

店入面有位置比客人席地而坐,仲有乌克丽丽玩,都几特别。
2018-04-12