今日去咗一间好有特色工作嘅猫Cafe酒吧餐厅!除咗可以同猫猫玩之外,环境都非常之正!除咗可以打卡影相之外,仲可以买罐罐喂佢哋!依家唔系一间普通嘅猫Cafe 、佢系可以有酒精类嘅饮品提供,再加上一连串非常高质素嘅嘢食同埋甜品!餐厅亦都提供咗适量嘅空间比大家轻松休息!我特别钟意佢L型嘅窗影相都非常之靓!同埋一入门嘅和风设计,再加上圆形玻璃真系艺术感设计感十足!再加上猫Cafe嘅猫全部都非常之主动,同埋活泼!就算唔喂罐罐佢哋都会自己走埋嚟同你玩打招呼!猫猫亦都非常之有礼貌食嘢嘅时候佢哋唔会骚扰到食嘢嘅大家!非常之乖!今次选择两个主菜一个甜品、一个饮品:主菜加拿大海胆酱杂菌意大利饭半三文鱼籽:海胆酱味道非常鲜香!配上杂菌加三文鱼子味道幼嫩香!再加上我最钟意食嘅意大利饭!真系食物灵魂伴侣!第二个主菜烟三文鱼香草面包:香草面包真系第一次食!感觉非常难忘,除咗好好食之外仲好香好软熟!咬落去有少少脆脆地口感好钟意!再加上烟三文鱼同埋香草蔬菜食落去更加有层次!饮品方面,选择咗摩卡咖啡,除咗味道香滑之外,仲配上猫爪印嘅拉花!非常之可爱优雅!最后甜品;香蕉杂果朱古力窝夫半雪糕、香蕉配朱古力本身已经系好好食,

今次选择两个主菜一个甜品、一个饮品:

饮品方面,选择咗摩卡咖啡,除咗味道香滑之外,仲配上猫爪印嘅拉花!非常之可爱优雅!最后甜品;香蕉杂果朱古力窝夫半雪糕、香蕉配朱古力本身已经系好好食,再配上杂果汁窝夫,食落去层次感,非常丰富!再加上冰淇淋更加香浓!份量大超抵食!

喵天尼Cafe宠物酒吧餐厅
旺角朗晴坊7楼全层