2021-09-21
💖猫猫🐈cafe就听得多,有无去过猫猫茶餐厅呢?😽油麻地呢间茶餐厅有猫玩,仲有抵嘢食😋,今日中秋节🎑同屋企人黎食。装修都系猫猫图案,仲有好多靓女👩🏻店主画嘅猫猫画😻1⃣️椒盐鲜鱿🦑 $83💖menu嘅小菜套餐全部免费🆓跟白饭同例汤。椒盐鲜鱿炸皮金黄薄脆,入面爽口弹牙,切得大大件,足料!食落唔油腻,配上微辣🌶️嘅调味🥰2⃣️咖哩牛腩煲🍲 $88💖牛腩切成入口size,份量几多,焖得软嫩入味🤩咖喱汁浓稠,唔会辣,送饭一流!3⃣️例汤🥣 $0💖系西洋菜🥬猪🐷骨🦴汤,劲多菜同猪肉,足料!4⃣️白饭🍚 $0💖一人一碗饭,饱🤰🏻💖一入去发现左新嘅猫猫🐈!听店长讲原来系两个星期前先收留嘅猫猫,店长好有爱心💗侍应全部态度好好,同我地讲猫猫系边😂上菜都好快。好多食野嘅街坊同猫猫都好熟,不过今日白经理🐈同金经理😺训大觉,我地食完都未起身🤣大家经过油麻地可以黎呢度食野玩猫!😸
1⃣️椒盐鲜鱿🦑 $83
2⃣️咖哩牛腩煲🍲 $88
3⃣️例汤🥣 $0
💖系西洋菜🥬猪🐷骨🦴汤,劲多菜同猪肉,足料!
4⃣️白饭🍚 $0
💖一人一碗饭,饱🤰🏻