2023-04-19
时不时就要去下葵广扫下街试新野,跟住突然发现左2 楼呢间叹杯猫茶!! 佢本身系卖啲小食野饮,如果唔望真啲你系绝对MISS左,跟住我地发现,原来佢地自已系有间猫猫Cafe !! 我地就咋咋临买咗野食再带埋去佢地猫CAFE𠮶边食喇~~ 出咗葵芳A出口左边经过 2个商场见到天桥右边落去既工厦就系,入到去一开门啲猫猫已涌出黎 ( 咁主动既???) 目测有1X-20只 大部份仲要好痴人,天呀比起我地平时去既猫CAFE猫猫痴人10倍!!!佢地有猫玩具提供 价钱 $50/hr / $88/2hr / $118 全日 佢地呢边都有啲小食提供~ 环境方面,空间都好大,猫VS 人比例几好,唔会话太少猫猫,我地𠮶日星期六下昼,大概有 1X个人,所以大家都可以服侍到2-3只主子咁都要讲下啲野食好无食啦~~ 📍波波Double May将波提变成一粒粒,再加试奶盖同埋黑糖,上面仲洒满Oreo脆脆同埋加咗原块Oreo。味道有黑糖嘅甜味,加埋Oreo嘅朱古力味,亦能食到奶盖滑溜嘅口感,令烟韧嘅波提所带嘅口感都变得更为丰富。📍招牌波堤📍九吋长糖霜玉桂条外皮金黄酥脆,内部柔软香甜。洒满香甜嘅糖霜,仲有浓郁嘅玉桂香味,令人
咁都要讲下啲野食好无食啦~~
📍波波Double May
📍招牌波堤
📍九吋长糖霜玉桂条
外皮金黄酥脆,内部柔软香甜。洒满香甜嘅糖霜,仲有浓郁嘅玉桂香味,令人一食会想食哂成条。
📍朱古力鲜忌廉Oreo脆脆
喺浓郁朱古力嘅表面加咗香滑的鲜忌廉同埋香脆香甜嘅Oreo碎,令整杯饮品嘅口感同味道都更为丰富,入口更加顺滑。
📍芋泥鲜奶
喺香浓鲜奶入面加入口感绵密嘅芋泥,可以喺饮嘅时候为鲜奶增添一份芋头嘅独特香味。