2024-03-21 22 浏览
平时去餐厅食饱就走人,但有猫猫陪伴,你一定会系食到唔想走,今次我哋就去咗位于旺角嘅「猫啡」,呢间猫猫 cafe 唔洗俾钟钱,但设有每位最低消费。去到要先除鞋,消毒双手就可以入去揾位坐,我哋就拣咗地下草地位置嘅枱,只要 scan 枱上面嘅 QR code 就可以落单!我哋就叫咗 Meow 之套餐,有小食、主菜、饮品。是日小食:薯角,热辣辣好好食!主菜我哋叫咗「招牌蒜香明太子蟹肉阔条面」,上枱𠮶阵只碟仔仲有两只小猫掌,因为有明太子,所以会少少辣,食完好开胃。另一个主菜我哋叫咗「喵全日早餐」,不过猫猫形面包缺货,食哂成个餐面好饱!饮品我哋就叫咗「生椰拿铁」,系招牌饮品,杯嘢唔算好甜,愈饮愈想饮。老公就饮热Mocha。而餐厅嘅猫猫真系超痴人,唔会客气走上我哋大髀瞓觉。而餐厅会帮助流浪猫,支持领养代替购买,餐厅仲有猫猫供领养,可直接向餐厅查询!总结:猫猫陪食好开心,猫猫坐咗上我脚瞓觉真系唔忍心嘈醒佢!下次一定要带埋仔女再去!

是日小食:薯角,热辣辣好好食!

老公就饮热Mocha。

而餐厅嘅猫猫真系超痴人,唔会客气走上我哋大髀瞓觉。

2024-03-11
  • 招牌蒜香蟹肉明太子阔条面